Bij Handelsonderneming Hengelo vindt u een groot assortiment aan apparaten en toebehoren voor horeca en bakkerijen (nieuw en gebruikt) en honderden non-food artikelen tegen een concurrerende prijs en met een eerlijke service.

Wij zijn dé leverancier bij uitstek van professionele keukenapparatuur, horeca-keukenapparatuur en bakkerijtechniek. Bekende merken zoals Animo, Kemper, Bravilor, Liebherr, Rhima, Hupfer, Robot-Coupe en Bartscher voor een scherpe prijs en een snelle levering.

Uitstekende service en persoonlijk contact zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn uw partner in zowel advies, levering als service van professionele keukenapparatuur zoals professionele vaatwasmachines voor restaurants, scholen en verenigingen etc. Professionele heteluchtovens voor o.a. horeca, bakkerij en slagerij, professionele koffiezetapparatuur en koffiezetmachines alsmede horeca koelkasten en professionele vrieskasten, enz.

Handelsonderneming Hengelo is een solide familiebedrijf waar persoonlijke service en aandacht zeer belangrijk zijn. Persoonlijk contact is hierbij heel belangrijk. Hiermee stellen wij uw wensen centraal. Wilt u uw aankopen komen halen of wilt u ze liever bezorgd hebben? Geen probleem, u zegt het maar. Ook de installatie kunnen wij voor u verzorgen.

Mist u een artikel? Of heeft u een vraag? Bel ons! Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag en wij kunnen artikelen in bijna alle gevallen leveren, natuurlijk tegen een concurrerende prijs.

Je kunt bij ons betalen met