HOH Hengelo
074 - 259 09 00          Over Ons   Voorwaarden    Contact    (0)

Over Ons

Bij Handelsonderneming Hengelo vindt u vele apparaten en toebehoren op het gebied van horeca en bakkerijen (nieuw en gebruikt) en honderden non-food artikelen tegen een concurrerende prijs en met een eerlijke service. Een kijkje in onze voorraad van 4000m2 is zeker de moeite waard.

Wij zijn dé leverancier bij uitstek van professionele keukenapparatuur, horeca-keukenapparatuur en bakkerijtechniek. Bekende merken zoals Animo, Kemper, Bravilor, Liebherr, Rhima, Hupfer, Robot-Coupe en Bartscher voor een scherpe prijs en een snelle levering.

Uitstekende service en persoonlijk contact zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn uw partner in zowel advies, levering als service van professionele keukenapparatuur zoals professionele vaatwasmachines voor restaurants, scholen en verenigingen etc. Professionele heteluchtovens voor o.a. horeca, bakkerij en slagerij, professionele koffiezetapparatuur en koffiezetmachines alsmede horeca koelkasten en professionele vrieskasten, enz.

Ook voor een goed advies, denkt u hierbij aan horeca hotelporselein, professioneel glaswerk alsmede een zeer groot pakket van non food artikelen.

Handelsonderneming Hengelo is een solide familiebedrijf waar persoonlijke service en aandacht zeer belangrijk zijn. Persoonlijk contact is hierbij heel belangrijk. Hiermee stellen wij uw wensen centraal. Wilt u uw aankopen komen halen of wilt u ze liever bezorgd hebben? Geen probleem, u zegt het maar. Ook de installatie kunnen wij voor u verzorgen.

Mist u een artikel? Of heeft u een vraag? Bel ons! Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag en wij kunnen artikelen in bijna alle gevallen leveren, natuurlijk tegen een concurrerende prijs.

HOH Horeca & Bakkerij

Topaasstraat 17
7554 TJ Hengelo
074- 259 09 00

IBAN: NL 12 ABNA0588206113
KvKnr: 060.759.39
BTWnr: 062.720.582.B01 

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag
9:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
(eventueel op afspraak)

©2017 Webdesign Josien Koehorst